Wat kan ik?

Wat kan ik dan precies? Wat kan ik voor je betekenen? Veel, over verschillende onderwerpen. Ik vind veel interessant, van geschiedenis en sport tot media, carrière en politiek. Ik volg het nieuws, weet wat er speelt, en ik ben snel thuis in nieuwe onderwerpen. Door mijn academische achtergrond kan ik snel tot de kern komen, mijn journalistieke ervaring stelt me in staat om dat kort, krachtig en duidelijk op te schrijven. Ideale combinatie toch?

Ik vind het leuk om dingen uit te zoeken en dat op te schrijven in een mooi, pakkend verhaal. Dat komt goed uit, want ik verdien er mijn geld mee. Ik schrijf voor kranten, tijdschriften en web. Dat kan variëren van lange interviews met mensen die bijzondere dingen hebben meegemaakt, tot reportage naar bijzondere plekken of spannende gebeurtenissen. Ik ben altijd en overal op zoek naar nieuws en/of mooie verhalen die verteld moeten worden.

Heb jij een verhaal dat je wilt delen of een verhaal waar een auteur voor nodig is? Neem contact met mij op!

Contact

In mijn teksten zie je geen taal- en spelfouten. Dat betekent ook dat ik uitstekend in staat ben om teksten van anderen te checken, redigeren, na te lezen en te verbeteren waar nodig. Dat kan alle kanten op: van scriptie, tot nieuwsbrief of brochure. Kan ik je daarbij helpen? Ik hoor het graag!

Contact

Door mijn verschillende opdrachtgevers, ben ik goed in staat om voor diverse doelgroepen te schrijven. In opdracht van, voor het gewenste publiek, in heldere en duidelijke taal. Heb je een tekst nodig? Ik hoor het graag, dan kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Contact

Met mijn behaalde bachelordiploma Geschiedenis, houd ik bijna vanzelfsprekend van familie- en geschiedenisverhalen. Ik vind het heerlijk om het verleden in te duiken en verhalen op te tekenen. Voor iemand zelf, voor familie, voor een krant of tijdschrift, voor een bedrijf, voor wie dan ook. Wil jij jouw levensverhaal vastleggen voor later of een geschiedenis opgetekend? Neem contact op, dan hebben we het over de mogelijkheden.

Contact